website
🚚 Ai transport GRATUIT la comenzi de peste 449 RON

1. DEFINIȚII ȘI TERMENI

1.1 PLANTUP – este denumirea comercială a S.C. PLANTUP GARDEN SHOP S.R.L., persoană juridică romană, cu sediul social în Ilfov, Str. Complex Olimpic, 38T, având număr de ordine în Registrul Comerțului J23/992/2021, cod unic de înregistrare fiscală RO43748090, a fost autorizată să funcționeze sub COD CAEN 4791.

1.2 Utilizator – orice persoană fizică care accesează Site-ul nostru care, prin plasarea unei comenzi are sau obține acces la informațiile despre plantele, ghivecele și accesoriile pe care le avem prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către PlantUp (mail, telefonic).

1.3. Site – domeniul www.plantup.ro și subdomeniile acestuia.

1.4. Magazin online – totalitatea produselor, mai exact a plantelor, ghivecelor și accesoriilor de pe pagina magazinului online aflate spre vânzare.

1.5. Produse – plante de interior, ghivece și accesorii aflate pe site.

1.6. Document – prezenții Termeni și Condiții.

1.7. Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail), SMS sau altă formă de comunicare, asupra Materialelor și/sau a Campaniilor desfășurate de PlantUp într-o anumită perioadă și/sau asupra Conținutului, Site-ului, unor produse sau servicii sau a PlantUp fără niciun angajament din partea PlantUp cu referire la informațiile conținute de acesta.

1.8. Specificații – toate specificațiile și descrierile plantelor de interior, a ghivecelor și accesoriilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.


2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin înregistrarea pe Site și/sau prin fiecare utilizare a Contului, Utilizatorul este de acord cu și consimte în mod expres la toate prevederile din prezentul Document (așa cum se găsesc ele pe Site la momentul utilizării curente), Document care guvernează relația dintre Utilizator și PlantUp.

2.2. PlantUp își rezervă dreptul de a modifica oricând Documentul, în mod unilateral, iar prin utilizarea Contului, Utilizatorul își exprimă acordul cu privire la respectivele modificări, așa cum apar ele pe Site.

2.3. Utilizatorul își poate retrage oricând consimțământul, în mod expres, printr-un email trimis la adresa contact@plantup.ro înțelegând că prin retragerea consimțământului vă pierde accesul la produsele noastre.


3. POLITICA DE VÂNZARE

3.1. Utilizatorii pot cumpără produsele noastre în limita disponibilității prin accesarea secțiunilor “Plante”, “Ghivece” și “Seturi”, în măsura în care există stoc disponibil pentru acestea. PlantUp poate limita oricând numărul de produse ce pot fi cumpărate simultan de către un Utilizator, iar acestea nu există în stoc.

3.2. Comunicarea cu PlantUp se poate realiza telefonic sau prin adresele electronice menționate la secțiunea Contact din Site. PlantUp are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.

3.3. Produsele de pe magazinul nostru online vor putea fi comandate, atât din București/Ilfov, cât și din țara. Excepție fac comenzile de plante ce depășesc 70 cm înălțime, care NU vor putea fi comandate, momentan, în țară, acestea fiind strict disponibile pentru zonele București/Ilfov.


4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

4.1. Întreg conținut al site-ului – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date suntproprietatea exclusivă a PlantUp. Folosirea fără acordul nostru scris a oricăror elemente enumerate mai sus pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru orice probleme sau sesizări legate de drepturi de proprietate intelectuală ne puteți contacta prin intermediul formularului de contact.

4.2. Utilizatorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe parti, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea oricărui Conținut, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de PlantUp, includerea oricărui Conținut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al PlantUp asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al PlantUp.

4.3. Orice Conținut la care Utilizatorul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se află sub incidența Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între PlantUp și acesta și fără nicio garanție implicit sau expres formulată din partea PlantUp cu referire la acel Conținut.


5. LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU PRODUSE ȘI SERVICII

5.1. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele/serviciile livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate în orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Ne rezervăm dreptul să modificăm specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.

5.2. Utilizatorii care vizitează site-ul nostru pot face comentarii la adresa acestuia și a serviciilor pe care la oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. PlantUp își rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun fel viața privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conțin viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masa sau orice alta formă de spam.


6. CONFIDENȚIALITATE

6.1. Utilizatorul va păstra confidentialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizează PlantUp. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

6.2. Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui Site, Utilizatorul oferă PlantUp acces nerestrictionat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații, și este de acord că PlantUp să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care Utilizatorul le-a trimis prin intermediul Site-ului. PlantUp nu vă constitui subiect de obligații referitoare la confidentialitatea informațiilor trimise dacă legislația în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

6.3. Prin înscrierea în baza de date a PlantUp, Utilizatorul își oferă consimțământul expres, în limitele legislației în vigoare, de a fi contactat de către PlantUp și/sau terți, parteneri ai PlantUp: prestatori de servicii, precum și de agenții de stat, guvernamentale, atunci când legislația specifică acest lucru.


7. COMUNICAREA

7.1. Prin crearea contului Utilizatorul consimte în mod expres să primească Newslettere de la PlantUp.

7.2. Utilizatorul își poate modifica opțiunea cu privire la primirea de Newslettere în orice moment.


8. RĂSPUNDERE

8.1. PlantUp nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Utilizatorul sau oricare terță parte le poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către PlantUp a oricărei din obligațiile sale și pentru daune care rezultă din utilizarea Materialelor după livrare și în special pentru pierderea acestora.

8.2. Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialitatii datelor de Cont (username și parolă) și pentru gestionarea accesării Contului.

8.3. Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul acceptă în mod expres și fară echivoc Termenii și Condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existența la data creării și/sau utilizării Contului, după caz.

8.4. Ulterior creării Contului, accesarea și utilizarea Contului în orice fel echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Condițiilor Site-ului și a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.

8.5. Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificați oricând de către Plantup, aceștia fiind opozabili Utilizatorilor de la data afișării în Site. Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin crearea Contului sau prin efectuarea unei acțiuni pe Site (ex: logare în Cont).


9. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

9.1. Scopul colectării datelor este:
prestarea corespunzătoare a serviciilor oferite de Furnizor (acces la Site, comandă plante de interior, ghivece și accesorii, campanii de promovare a produselor și a serviciilor Furnizorului, logistică și livrarea de plante de interior);
trimiterea de Newslettere , recomandări și/sau alerte periodice, prin pagina de internet sau prin folosirea poștei electronice (e-mail)
de cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a plantelor, ghivecelor și accesoriilor vândute și comportamentul Utilizatorului/Beneficiarului;

9.2. Prin completarea datelor în formularul de creare de comenzi de produse, Utilizatorul declară și acceptă necondiționat că datele sale personale să fie incluse în baza de date a PlantUp și își dă acordul expres și neechivoc că toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate de către PlantUp. Prelucrarea datelor include colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, consultarea, inclusiv prin existența unui proces decizional automatizat (crearea de profiluri pentru o experiență personalizată); stocarea până la momentul retragerii consimțământului Utilizatorului;

9.3. Prin citirea Documentului ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de a solicita Furnizorului acces la date, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării.

9.4. Informațiile Utilizatorului cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și că urmare a unor cereri expres formulate.

Nota comanda
Cod de reducere

Ambalare cadou pentru 9,99 lei

Ce te-ar interesa?


Căutări populare:  child & pet friendly  plante usor de ingrijit  plante rare  plante mici  

Primesti 10% discount

La prima comanda daca te abonezi la newsletter.

Nu rata, oferta este limitata!