we grow together

Ne place să creăm conexiuni între oameni și plante, lucru pe care îl facem prin PlantUp încă din 2021.

we grow together – este mantra noastră prin care ne dedicăm creșterii, inspirației și învățării prin intermediul plantelor alături de comunitatea noastră.

Raluca – Co-founder 

Co-Fondatoare, tânără antreprenoare, vizionară și perseverentă, pasionată de lumea naturală încă de la o vârstă fragedă și absolventă a Facultății de Horticultură, din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, București.

Koray – Co-founder

Co-Fondator, crescut în spiritul antreprenorial încă din anii adoleșcenței, curios, cerebral, eficient, cu o puternică atracție spre estetică și vizual și absolvent al Facultății de Film Production, din cadrul The University of West London.

Inspiration & Growth

Creștem și îngrijim o varietate mare de plante de interior: rare, variegate, plante child&pet-friendly, plante mari etc. În plus, găsești la noi o selecție de ghivece decorative, accesorii și produse organice de îngrijire a plantelor.

Fiecare plantă vine însoțită de instrucțiuni de îngrijire și sfaturi personalizate pentru ca ea să se poată dezvolta armonios în spațiul tău, iar tu să devii un părinte de plante tot mai priceput.

 

În cadrul shop-ului nostru organizăm evenimente interactive si workshop-uri despre îngrijirea plantelor pentru cei dornici să învețe lucruri noi. 

Odată ce intrii în lumea plantelor, înveți să te reconectezi cu natura și cu tine însuți. It’s time to grow!

Set plante pet-friendly

Misiunea noastră

Aceea de a face experiența grădinăritului urban la fel de minunată ca plantele în sine.

Cum facem asta? Îți oferim în permanență idei fresh și inspirație, obținem cele mai bune plante și produse de la cei mai buni furnizori, care se potrivesc stilului personal, dar și bugetului fiecăruia.

Ne dorim să fim noi înșine un reper pentru comunitatea în care trăim, să fim legătura dintre oameni și natură, să construim relații de lungă durată, atât cu voi, cât și cu furnizorii noștri bazate pe sinceritate, transparență și autenticitate.

Suntem aici pentru a-ți oferi încredere, așa că stai fără griji! Chiar dacă ești un începător în lumea plantelor, noi vom face întreaga experiență ușoară și distractivă. 🙂

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnapoi la shop